1  ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑ ΣΕ
 2  ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ - ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΣΟΥ ΦΩ
 3  ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ & AMIR - Η ΛΕΞΗ ΣΕ ΑΓΑ
 4  ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΚΑΣΕ ΕΝΑ ΦΙ
 5  ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ
Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου
Μετά τις δημόσιες συνομιλίες τους στο Instagram και τις φήμες πως είναι ζευγάρι, η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να δούμε τον Σάββα Γκέντσογλου στα "Αστέρια Γλυφάδας", όπου η Αγγελική Ηλιάδη έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Η απόσταση ήταν ένα βασικό πρόβλημα για την ανάπτυξη της σχέσης της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή μιας και ο τελευταίος αγωνίζεται στην Ιταλία και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις τον θέλουν εκεί. Βέβαια, όταν υπάρχει θέληση, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Έτσι, ο Σάββας εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του και ταξίδεψε στην Αθήνα. Μπορεί να ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους κι έτσι να μην απόλαυσε την Αγγελική επί πίστας, όμως οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν πιο ουσιαστικά πράγματα μαζί.

Αγγελική και Σάββας βρέθηκαν σε πολυκινηματογράφο. Εξ' άλλου η τραγουδίστρια μένει στην Βούλα και ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης για τις μέρες της παραμονής του στην Αθήνα. Ένα σινεμά στα νότια προάστια λοιπόν, φαινόταν ιδανική επιλογή για το βράδυ της Δευτέρας!

Αγγελική και Σάββας, αγόρασαν τα εισιτήριά τους και δέκα λετπά μετά τα μεσάνυχτα, κατευθύνθηκαν στην αίθουσα Gold Class για να απολαύσουν την ταινία Iron Man 3 και μάλιστα στην 3D εκδοχή της. Το πρωί της επόμενης μέρας ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ιταλία για να είναι συνεπής στις προπονήσεις με την ομάδα του.
Περισσότερα νέα:
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - ΜΠΑΛΟΣ
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - ΙΟΣ
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ - ΘΑΣΟΣ
-
-
- Διήμερος εορτασμός γενεθλιών για την όμορφη τραγουδίστρια.
- Αργυρός - Τσάνταλη: Οι φωτογραφίες στο σπίτι του επιβεβαιώνουν τη σχέση τους
- Άντζελα Φεύγουν τα πανέρια βροχή από τον εφοπλιστή για τα μάτια της

 

 
Ο Σταθμός Πρόγραμμα Συνεργάτες Top 10 News Links Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis